Τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου;

 Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που μας απασχολεί όλες όταν πλησιάζουν τα γενέθλια ή η γιορτή της κολλητής μας. Παρακάτω θα δείς μια λίστα με ιδέες οι οποίες ελπίζω να βοηθήσουν. Το πιο σημαντικό όμως, να ξέρεις τι αρέσει στην φίλη σου και τι της χρειάζεται ώστε η επιλογή να είναι πιο εύκολη.


Αρώματα
 Αν στην φίλη σου τρελαίνεται  για τα αρώματα ένα αρκετά καλό δώρο είναι αυτό. Δες τι αρώματα φοράει συνήθως( Φρουτένια, λουλουδιών κ.α.) και αγόρασε ένα που αντιστοιχεί στην κατηγορία που της αρέσει. Ή ακομά καλύτερα πάρε της κάποιο απο τα αρώματα που έχει ήδη αλλά της τελειώνει.

αρωμα


Κοσμήματα

Άλλη μία ιδέα για να εντυπωσιάσεις την κολλητή σου είναι να της αγοράσεις ένα όμορφο κλασσικό και κομψό κόσμημα. Ειδικότερα μπορείς να της πάρει κάποιο κολιέ ή βραχιόλι το οποίο να έχει κάποιο μήνυμα γραμμένο για εκείνη όπως για παράδειγμα το όνομα της ή τα ονοματά σας μαζί.

κολιέ


Κούπες
Υπάρχουν διαφορά μαγαζιά οπού μπορείς να "εκτυπώσεις" φωτογραφίες ή μηνύματα πάνω σε κούπες και μπορεί να είναι ένα αρκετά όμορφο και προσωπικό δώρο- Ειδικά αν στην κολλητή σου αρέσει ο καφές.
Κούπες
Μπορείς να βρεις τις συγκεκριμένες κούπες στο Μπορεί και Όχι.

Μπλούζα
Παρομοιά με τις κούπες μπορείς να "εκτυπώσεις" μια στάμπα ή μήνυμα σε μια μπλούζα και εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά όμορφο δώρο και πρακτικό.
στάμπα


Κορνίζα με φωτογραφίες
Αν σου αρέσει να βγάζεις πολλές φωτογραφίες με την φίλη σου θα μπορούσες να κάνεις ένα κολλάζ και να το βάλεις σε μια όμορφη κορνίζα. Θα είναι το τέλειο διακοσμητικό.

φωτογραφίες


Aρωματικά κεριά
Αν η κολλητή σου είναι σαν και μένα- λατρεύω τα κεριά- θα λατρέψει αυτό το δώρο.Τα κεριά είναι ένα απο τα  διακοσμητικά σπιτιού το οποιό σε χαλαρώνει κιολάς.
κεριά


Βιβλία
Για την βιβλιοφάγο φίλη σου υπάρχουν πολλές επιλογές: Ένα καινούριο βιβλίο, μια συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου της βιβλίου, το αγαπημένο της βιβλίο σε κάποια άλλη γλώσσα την οποία γνωρίζει ή μαθαίνει. 
βιβλία


Κρέμα σώματος/αφρόλουτρο
Ένα απο τα αγαπημένα μου σετ δώρων είναι να παίρνω μια σειρά αφρόλουτρου, κρέμα σώματος και αρώματος. Φυσικά εδώ ισχύει οτι είπαμε στα αρώματα!

σετ





Ημερολόγιο/Σημειωματάριο

Για την κολλητή που γράφει σε ημερολόγιο τι καλύτερο απο το να της πάρεις ένα νέο; Μπορείς επίσης σε κάποιες σελίδες να της γράψεις και αφιερώσεις τραγούδια, αποφθεγματά κ.α.( Πχ στα γενεθλιά της να της έχεις γράψει χρόνια πολλά κλπ.)

ημερολόγιο





Καλλυντικά

Για την φίλη που βάφεται, σε συμβουλεύω είτε να της πάρεις κάτι που ξέρεις ήδη οτι της αρέσει είτε κάποιο καλλυντικό που είναι σίγουρο οτι θα χρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, αν φοράει σκιές μια παλέτα σκιών είναι τέλεια επιλογή αλλά αν δεν βάφει ποτέ τα μάτια της δεν θα χρησιμοποιεί συχνά την παλέτα.

  

καλλυντικά


Αυτές είναι κάποιες προτάσεις για το τι δώρο να κάνεις στην κολλητή σου. Ελπίζω να σου άρεσε το άρθρο!
-Άννα

Τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου; Τι δώρο να κάνω στην κολλητή μου; Reviewed by Anna F. on Αυγούστου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post

8 Μύθοι για την χοληστερίνη

Από το Blogger.