10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις φέτος

Σε λίγο καιρό έρχονται τα χριστουγεννά και το αγαπημένο που πράγμα κάθε χρόνο είναι το να βλέπω όλες αυτές τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που σε βάζουν στο κλίμα!Παρακάτω θα δείς 10  αγαπημένες μου ταινίες που θα σε βάλουν σιγουρά σε χριστουγεννιάτικο mood!🎄🎅

Klaus

Η πρώτη ταινία animation σε παραγωγή του Netflix παρουσιάζει την ιστορία του Jasper, ενός κακομαθημένου ταχυδρόμου που καλείται να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή: να αναλάβει το ταχυδρομείο ενός μικροσκοπικού αλλά άκρως τρομακτικού χωριού του Αρκτικού Κύκλου, όπου όλοι μισιούνται μεταξύ τους. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για εκείνον μέχρι που γνωρίζει έναν πρώην κατασκευαστή παιχνιδιών και νυν απομονωμένο ξυλουργό με το όνομα Klaus, και μαζί αλλάζουν τα πάντα.

Love Actually

Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος
Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα. Πληθώρα βρετανών σταρ σε μια ευχάριστη ερωτική κομεντί, που αν και διαθέτει χιούμορ, χάνεται συχνά σε κλισέ.

A Bad Moms Christmas


Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Αγχωμένες, οι Έιμι, Κίκι και Κάρλα προσπαθούν να αποδειχτούν υποδειγματικές μαμάδες απέναντι στις αμέτρητες χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις τους, ο πανικός όμως βαράει κόκκινο όταν στην τούρλα των γιορτών καταφθάνουν για επίσκεψη οι δικές τους μαμάδες.

The Polar Express


Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πιστή εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ με χρησιμοποίηση αληθινών ηθοποιών, όπως ο Τομ Χανκς, που στη συνέχεια υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία.

Disney's A Christmas Carol


Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο μεγαλύτερος τσιγκούνης του Λονδίνου, θα δεχτεί την παραμονή των Χριστουγέννων την επίσκεψη τριών πνευμάτων, τα οποία θα τον πάρουν μαζί τους σ' ένα ταξίδι στο χρόνο και θα του αλλάξουν τη ζωή.

Jack Frost

Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Ένας ροκ τραγουδιστής σκοτώνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά επιστρέφει στη ζωή ένα χρόνο αργότερα με τη μορφή ενός χιονάνθρωπου, για να συμπαρασταθεί στο μικρό γιο του.

Οι 5 θρύλοι


Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Ο Άγιος Βασίλης, το Πασχαλινό Λαγουδάκι και η Νεράιδα των Δοντιών μάχονται ενάντια στο πνεύμα που έχει βαλθεί να καταστρέψει την αθωότητα και τα όνειρα των παιδιών.

The Nightmare Before Christmas

Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Ο βασιλιάς των κατοίκων της πόλης του Χάλογουιν απάγει τον Αι-Βασίλη και μοιράζει ο ίδιος παιχνίδια, που κατασκεύασαν τα ξωτικά-υπήκοοί του.

Ο γιός του Αϊ Βασίλη

Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Όταν το τέλεια εξοπλισμένο επιτελείο του Αϊ-Βασίλη στον Βόρειο Πόλο ξεχνά να παραδώσει ένα παιδικό δώρο, ο μικρός γιος του αναλαμβάνει να διορθώσει το λάθος με τον παλιό παραδοσιακό, αλλά επικίνδυνο πλέον τρόπο.

Home Alone

Χριστουγεννιατικές ταινίες για να δεις φέτος

Δε θα μπορούσε φυσικά να τελειώσει η λίστα αυτή χωρίς το "Μόνος στο σπίτι". Στο Σικάγο, η οικογένεια ΜακΚάλιστερ ετοιμάζεται για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Παρίσι,η οικογένεια όμως αποκοιμιέται και να πάει στο αεροδρόμιο. Μέσα στη σύγχυση και στη βιασύνη να φτάσουν στο αεροδρόμιο έγκαιρα για να μην χάσουν την πτήση τους, αφήνουν τον μικρό τους γιο,Κέβιν πίσω κατά λάθος.

Αυτές είναι οι αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες! Ποιές έχεις δει απο αυτές; Ποια είναι η αγαπημένη σου;
10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις φέτος 10 Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις φέτος Reviewed by Anna F. on Δεκεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

4 σχόλια:

  1. Τις έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες εκτός από το Klaus. Τα Χριστούγεννα ωστόσο τα έχω συνδυάσει με την ταινία Jack Frost. Υπέροχη και συγκινητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφώνω το Jack Frost είναι απο τις πιο συγκινητικές ταινίες της λίστας αλλά και το Klaus δεν πάει πίσω, σου προτείνω οπωσδήποτε να την δεις!!

      Διαγραφή
  2. Εννοείται και τις έχω δει όλες!
    Προχθές είδα για πρώτη φορά τον "Ο γιός του Αϊ Βασίλη¨ και μου άρεσε πάρα πολύ!
    Λατρεύω τον "Jack Frost" και ναι όντως είναι από τις πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, που δυστυχώς ίσως λίγοι να γνωρίζουν.
    Καλές γιορτές Κορίτσι μου και να έχεις μια όμορφη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα και μένα είναι όλες αγαπημένες μου!!
      Εύχομαι να έχεις μια υπεροχή χρονιά!

      Διαγραφή

Featured Post

8 Μύθοι για την χοληστερίνη

Από το Blogger.