40 Πράγματα που θέλω να σου πω( Book review)

To 40 πράγματα που θέλω να σου πω είναι ένα βιβλίο που αρνιόμουν να διαβάσω μιας και δε διαβάζω συχνά ρομαντικά βιβλία. Μου το πρότεινε και με πίεσε  η κολλητή μου να το διαβάσω και τελικά δεν είχε άδικο και την ευχαριστώ για αυτό! 


Περίληψη

40 πραγματά που θέλω να σου πω

Η Έιμι φαίνεται να έχει την τέλεια ζωή: γονείς που την καταλαβαίνουν, ένα καυτό αγόρι και την καλύτερη κολλητή. Κρατάει και μια διαδικτυακή στήλη με συμβουλές προς τους εφήβους προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Όταν όμως στο σχολείο κάνει την εμφάνισή του ένας σούπερ τύπος, η Έιμι είναι ανίκανη να ακολουθήσει τις ίδιες τις συμβουλές της. Ο Πιτ είναι το κλασικό «κακό» αγόρι. Είναι όλα όσα δεν είναι η Έιμι: άγριος, χωρίς φιλοδοξίες και λίγο επικίνδυνος. Και παρόλο που η Έιμι τα συνειδητοποιεί όλα αυτά, δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά του. Και όσο πιο πολύ κολλάει μαζί του, τόσο περισσότερο ραγίζει η σχέση της με τον Γκρίφιν. Ένα λάθος, μια στιγμιαία απώλεια ελέγχου αρκεί για να καταστρέψει για πάντα το μέλλον της…

Μπορείς να βρεις το βιβλίο πατώντας εδώ!


Κριτική

 Το είπα και παραπάνω οτι αρνιόμουν να διαβάσω το βιβλίο αυτό επειδή  δε διαβάζω ρομαντικά βιβλία και η περίληψη δεν μου γέμισέ το μάτι. Περίμενα να διαβάσω μια ακόμα ιστορία αγάπης ανάμεσα στην τέλεια έφηβη  και ένα κακό  αγόρι- πράγμα που έχω δει και διαβάσει πολλές φορές. Όμως έκανα μεγάλο λάθος να κρίνω το βιβλίο τόσο απο την περίληψή και τελικά δεν ήταν και αυτό που περίμενα!

 

Επιπλέον ένα σημαντικό θετικό του βιβλίου είναι οτι αναφέρεται  σε μια δεκαεπτάχρονη που μιλά και φέρεται ως δεκαεπτάχρονη!!Η Έιμι είναι μια πρωταγωνίστρια που σε κερδίζει αμέσως και αναφέρεται σε ένα θέμα που αφορά πολλά νεαρά κορίτσια στις μέρες μας και περνάει πολλά μηνύματά για το πως η ζωή δεν ελέγχεται, δεν προγραμματίζεται και δεν μπορείς να ζεις κάνοντας κάθε μέρα λίστες με αυτά που πρέπει να κάνεις. Η ζωή είναι απρόβλεπτη έχει ρίσκα και πολλές φορές οι αποφάσεις που περνούμε μας οδηγούν σε δύσκολα μονοπάτια. 

Είναι ένα βιβλίο που προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχεις διαβάσει το βιβλίο αυτό; Πως σου φάνηκε;




40 Πράγματα που θέλω να σου πω( Book review) 40 Πράγματα που θέλω να σου πω( Book review) Reviewed by Anna F. on Δεκεμβρίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post

8 Μύθοι για την χοληστερίνη

Από το Blogger.