Δοκιμάζοντας..Panthenol Extra προϊόντα


Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί το πρώτο στην καινούριά στήλη με τα reviews προϊόντων τα οποία θα δοκιμάζω ένα ολόκληρό μήνα. Στο άρθρο θα δεις μια παρουσίαση των προϊόντων, τις πρώτες μου εντυπώσεις και γενικά την άποψή μου για τα προϊόντα αυτά μετά τον 1 ολόκληρό μήνα που τα χρησιμοποιούσα καθημερινά.


Panthenol extra πακέτο: Καθαριστικό προσώπου, κρεμά ματιών, κρεμά ημέρας και κρεμά νυκτός



Αγόρασα αυτό το πακέτο προσφοράς από τα Hondo Center σε προσφορά με τα 4 προϊόντα να κοστίζουν συνολικά 17 ευρώ. Ήθελα οικονομικά προϊόντα και δεν είχα ξαναδοκιμάσει την εταιρία αυτή ποτέ ξανά αλλά είχα ακούσει θετικά λόγια. Είναι σημαντικό να τονίσω ότι έχω μικτή/λιπαρή με τάση προς ακμή και αυτά που ισχύουν για μένα και την δικιά μου επιδερμίδα δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν για όλους! Οι παρακάτω κριτικές είναι αντικειμενικές αλλά αρχικά ας δούμε σύντομα τι υπόσχονται τα προϊόντα ότι κάνουν.



Κριτική panthenol extra



Panthenol Extra Face Cleansing Gel ( 150 ml):είναι ένα αφρώδες, διάφανο ζελέ καθαρισμού χωρίς σαπούνι. Έχει ήπια δράση και δεν απολιπαίνει το δέρμα. Υπόσχεται ότι αποφράσσει τους πόρους και καθαρίζει τέλεια από ρύπους και μακιγιάζ και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμό. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για κάθε τύπο δέρματος.


Κριτική panthenol extra


Triple Defense Eye Cream( 25 ml): Η κρέμα ματιών υπόσχεται ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Προστατεύει και περιποιείται το δέρμα για βλέμμα λαμπερό και ξεκούραστο, ενώ περιέχει συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει όψη πιο νεανική και ανανεωμένη.


Κριτική panthenol extra


Day Cream Spf15 Ενυδατική Κρέμα Προσώπου( 50 ml) : Με τα ενεργά συστατικά της προσφέρει στο δέρμα ότι χρειάζεται για την καθημερινή του περιποίηση και φροντίδα. Με την πολύ φιλική προς το δέρμα σύνθεσή της εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και παράλληλα προάγει την ανανέωση των κυττάρων.


Κριτική panthenol extra


Night Cream ενυδατική κρέμα προσώπου(50 ml): Η κρεμά νυκτός ενυδατώνει, συνεισφέρει στη μείωση ρυτίδων και βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας προσώπου και λαιμού. Ορατά αποτελέσματα από την 1η εβδομάδα.

Κριτική panthenol extra

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και parabens free.


Πρώτες εντυπώσεις και κριτική



Panthenol Extra Face Cleansing Gel

Ήθελα ένα καθαριστικό οικονομικό και όταν το πρώτο χρησιμοποίησα κατάλαβα ότι αξίζει καθώς καθαρίζει το δέρμα, δεν αφυδατώνει, και δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Μου έκανε απευθείας εντύπωση ότι δεν ξηραίνει καθόλου το δέρμα, δε το ερεθίζει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα. Είναι ένα τζελ το οποίο δεν είναι παχύρρευστο που βοηθάει να απλωθεί και να καθαρίσει, κάνει λίγο αφρό όχι τραγικά πράγματα και προτιμώ καθαριστικά με περισσότερο αφρό

Triple Défense Eye Cream

Όταν πρωτοδοκίμασα την κρέμα ματιών παρατήρησα ότι απορροφέται εύκολα, ενυδατώνει και δεν τσούζει καθόλου τα μάτια. Με τον καιρό δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή πέρα από την μείωση των μαύρων κύκλων αλλά δεν εχώ και γενικά πρόβλημα με ρυτίδες και σακούλες.

Day Cream

Αρχικά η κρέμα αυτή παρατήρησα ότι έχει βαριά υφή και κάνει πολύ ώρα να απορροφηθεί και ότι δεν προκαλεί ερεθισμούς και breakouts. Επιπλέον, Προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή, ειδικά σε σχέση με άλλες κρέμες της αγοράς που κάνουν την ίδια αποτελεσματική δουλειά και έχει και δείκτη προστασίας Spf που το θεωρώ απαραίτητο.


Night cream

Για την τιμή της τίμια. Για καθημερινή κρέμα αρκετά καλή σίγουρα έχει πιο βαριά υφή, όπως και η κρέμα ημέρας χωρίς όμως να επηρεάζει το λιπαρό δέρμα μου. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στην σύσφιξη του δέρματος αλλά δεν είχα και εξαρχής κάποιο μεγάλό πρόβλημα.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο απο τα προϊόντα αυτά; Πως σου φάνηκαν;
Δοκιμάζοντας..Panthenol Extra προϊόντα Δοκιμάζοντας..Panthenol Extra προϊόντα Reviewed by Anna F. on Νοεμβρίου 07, 2021 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Από όλα όσα μας έδειξες έχω δοκιμάσει την κρέμα ματιών. Μου άρεσε πάρα πολύ!
    Γενικά τα προϊοντα Panthenol Extra είναι εξαιρετικά και προσιτά οικονομικά.
    Πολύ ωραία η παρουσιαση σου κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχάριστω πολύ για τα καλά σου λόγια!Χαίρομαι που σου άρεσε η κρέμα και όντως είναι αρκετά καλά τα προιοντά της εταιρίας.

      Διαγραφή

Featured Post

8 Μύθοι για την χοληστερίνη

Από το Blogger.