Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman

Ψάχνεις σειρά με μικρά 20λεπτά επεισόδια για να περνάει η ώρα; Ψάχνεις σειρά για να κολλήσεις και να κάνεις binge watching; Ψάχνεις κωμική σειρά που θα σε κάνει το ένα λεπτό να γελάς και το επόμενο να φιλοσοφείς για την ζωή; Η απάντηση σε όλα είναι τα ερωτήματα είναι το Bojack Horseman.

Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων «Bojack Horseman» έκανε πρεμιέρα το 2014 στις ΗΠΑ, αποτελείται από έξι σεζόν και έγινε περισσότερο γνωστή μέσω του Netflix, το 2017.


 
Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman

Πλοκή 


Ο κύριος χαρακτήρας της σειράς είναι ο περίεργος άνθρωπος - άλογο Bojack, ο οποίος είναι ένας ξοφλημένος αστέρας του hollywood που θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο. Έτσι, αποφασίζει να προσλάβει μια συγγραφέα –την Diane– προκειμένου να γράψει την αυτοβιογραφία του. Στη σειρά, πρωταγωνιστούν επίσης η πρώην του και ατζέντισσα του –μια ροζ γάτα Περσίας–, η Princess Carolyn, ο συγκάτοικός του, Todd Chavez, και ο επίσης άνθρωπος - σκύλος και αντίπαλός του, Mr Peanutbutter.Μην μείνεις όμως στην πλοκή αυτή γιατί η σειρά αυτή είναι πολλά παραπάνω.


Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman


Γιατί να δεις το Bojack Horseman;


1.Aπεικονίζει θέματα ψυχικής υγείας και εθισμού τόσο ρεαλιστικά, που τις περισσότερες φορές ξεχνάς ότι βλέπεις μια κωμική σειρά με ζώα που μιλάνε!!Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς από την πρώτη κιόλας σεζόν έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, τα οποία είτε προκύπτουν εκείνη τη στιγμή είτε προέρχονται από το παρελθόν τους και σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια. Επιπλέον, τα θέματα αυτά αφορούν διάσημα άτομα, στην σειρά, και απεικονίζεται αυτό που απορούν πολλοί άνθρωποι για τους διάσημους: Πως γίνεται οι διάσημοι με τόσα πράγματα και λεφτά να έχουν τόσα προβλήματα ψυχολογικής φύσεως ή με εθισμούς;



2. Έχει απίστευτα ωραίο μαύρο χιούμορ και λογοπαίγνια για χαρακτήρες της σειράς και για πραγματικούς celebrities της επικαιρότητας που αναφέρονται στην σειρά! Το μαύρο χιούμορ κιόλας της σειράς δε έχει όρια.



3.Ασκεί αρκετή κριτική στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, στο επίπεδο των καθημερινών reality, στις κοινωνικές και φυλετικές ανισότητες, στην καταπάτηση δικαιωμάτων και στη σαπίλα της Αμερικάνικης showbiz!


Αγαπημένες φράσεις της σειράς

Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman
  •  «Τι έγινε; Τι να γίνει, αυτό που γίνεται πάντα. Με ερωτεύτηκες χωρίς να με γνωρίζεις. Και τώρα με γνώρισες...».
  • «Προσποιήσου απλά ότι είσαι ευτυχισμένος και σταδιακά μπορεί να ξεχάσεις ότι προσποιείσαι».
  • «Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι όλοι θέλουν να ακούνε μόνο αυτό που ήδη πιστεύουν».
  • «Ξέρω ότι είμαι εγωιστής και νάρκισσος και αυτοκαταστροφικός, αλλά κάπου βαθιά είμαι καλό άτομο, νομίζω, και χρειάζομαι να μου το λες πού και πού».
  • «Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να κάνω ένα ντους για να μην καταλαβαίνω αν κλαίω ή όχι».
Έχεις δει την σειρά; Πως σου φαίνεται; 
Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman Γιατί πρέπει να δεις το Bojack Horseman Reviewed by Anna F. on Μαρτίου 06, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post

8 Μύθοι για την χοληστερίνη

Από το Blogger.